tirsdag den 8. juni 2010

Og DIG !!!! Har du hjertet med ?

I vores familie ser vi frem til 5 eller 6 skoleskift her efter ferien, håber sgu vi endelig får fat i nogle lærere der gider .......... ja gider siger jeg !!

Hvad sker der egentligt for dem, hvorfor gider de ikke vores unger, får de for lidt i løn, eller er de stressede, eller gider de bare ikke, hvorfor er de ikke interesserede.

På overfladen lige når man først møder dem, virker de interesserede, det falmer ret hurtigt, ungerne skal lægge øre til sætninger som, "det kan du sgu gøre hjemme i jordhulen", eller "dig tudefjæs, du skal sgu ikke med på tur", ( <-denne sætning er fra specialklassen her i maj 2010 )
Måske skal vi lige huske kropsproget her også, den løftede og truende pegefinger ......
Der er også dem som lyder "Skal du hjem og have en tudekiks" ... jeg kan faktisk flere, meeen tror du har fattet pointen nu.

Man kan muligvis ikke fatte sympati for alle over en kam, men da det er et vigtigt samfundsjob, så regner man med at disse "forebilleder" har lidt mere en blot svensk åndenød mellem ørene.

Om jeg begriber hvorfor nogle af disse forebilleder gider at tage ekstra kurser for at håndtere de svageste i skolen, nemlig specialklassen, måske er det for at få afløb for egne frustrationer og få lortet ud i hovedet på ungerne.... Jeg havde egentligt håbet at de ville synes om at kunne gøre en forskel i ungernes liv, en kæmpe forskel når det virkelig rykker.

Kender du det når man har et job, uanset hvor sølle det end måtte være, det kan være det fedeste job for dig, blot fordi du har hjertet med, du styrer for vildt, knokler for vildt, blot fordi dit hjerte byder dig det og fandme om ikk også man trives med det ;-) Hey nu begynder der sgu at ske noget, hvad .... fik jeg lige succes der?

Som med alt andet i livet gælder samme regler for unger, de giver retur hvis de får en del af dit hjerte, ja ja smil til verden og bla bla bla alt det der gamle bræk...... men er der ikke noget om snakken?

Hvis din gerning blot for dig er et job, så skrid og lad andre komme til, for vi "gider" heller ikke dig og dine halvhjertede forsøg, det er Enten/Eller i samspillet med mennesker, små mennesker blot.

Eller så vent til det blir din tur, det kan være du er lige så heldig at plejepersonalet i din kommune tænker som dig når det blir din tur. Det kan være de vasker dit lår og lader røven være, halvhjertet måske men du har fortjent det, måske er det en af ungerne fra skolen der nu er kommet på arbejdsmarkedet og nu giver retur.

Så har du hjertet med?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar